O orodjih

Vremenko omogoča uporabo zastonjih orodij oz. widgetov, ki jih lahko namestite na svojo spletno stran. Z njimi boste še dodatno obogateli vašo spletno vsebino in izboljšali uporabniško izkušnjo.

So enostavni za uporabo in integracijo preko iframe. Kako jih namestiti? Preprosto, kopiraj in prilepi HTML kodo, ki jo najdeš poleg posameznega widgeta.

Vremenko Vreme

Widget, ki omogoča prikaz vremena za kraje v Sloveniji(3 dni po urah v 3 urnih intervalih) in evropi(3 dni v 24 urnih intervalih), temperaturo in pretok Slovenskega morja, rek in jezer, količino zapadlega snega v Sloveniji, statistične podatke in vremensko napoved z besedo. Podatki so prikazani na interaktivnem zemljevidu s časovnikom, ki omogoča izbiro intervala.

Vremenko miniVreme

Widget, ki omogoča prikaz vremena za posamezne kraje v Sloveniji. Widgeti prihajajo v 3 oblikah, ki so nastavljive preko parametra size(“”, “small”, “wide”). Izbira kraja je mogoča preko parametra slug, ki je ime kraja, le da je brez šumnikov in presledki so zamenjani z pomišljaji. Namesto parametra slug, lahko uporabimo tudi geografsko višino in širino(lat, lng). Za pomoč so v spodnjih primerih prikazane vse možnosti.

Vremenko Radar

Widget, ki prikazuje radarsko sliko padavin, iz katere lahko razberemo trenutno stanje padavin na določenem geografskem območju. Padavine prikazuje v 2,5 urnem intervalu na interaktivnem zemljevidu Leaflet.
Widget omogoča fleksibilnost in uporabniško nastavljivost, saj vsebuje 5-kratno stopnjo hitrosti animacije ter možnosti predvajaj/ustavi, naprej/nazaj in izbero točnega intervala na časovniku pod animacijo.
Za lažje razumevanje, je na dnu zemljevida prikazana tudi barvna legenda padavin.

miniRadar

microRadar

Naši partnerji